Ingrediens: potetmel baersaus-kokt suppe-nype suppe-blabaer suppen kan serveres kald eller varm som dessert • blåbærene kan gjerne erstattes med blokkebær eller en blanding av begge slag • litt hel kanel i suppen gir også god smak Lammerull med sursøt løk- og gressløksaus God og mager mat baersaus-kokt baersaus-saft serveres til puddinger fløterand fromasjer og is vaniljesaus baersaus-vanilje-1 baersaus-2 grot-hyllebaer • hyllebærgrøt smaker også deilig uten tilsetting av epler • ta da gjerne litt ekstra hyllebær • det er viktig at eplesmaken ikke dominerer for mye suppe-snar pudding-minutt bedre suppe grot-skogsbaer grot-tranebaer-epler baersaus juleribbe Ribbe med tilbehør Loading... X
suppen kan serveres kald eller varm som dessert • blåbærene kan gjerne erstattes med blokkebær eller en blanding av begge slag • litt hel kanel i suppen gir også god smak
• hyllebærgrøt smaker også deilig uten tilsetting av epler • ta da gjerne litt ekstra hyllebær • det er viktig at eplesmaken ikke dominerer for mye