Loading...
X

baersaus-kokt

baersaus-kokt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Print Recipe
baersaus-kokt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Print Recipe
Ingredienser
Porsjoner:
Enheter:
Instructions
  1. kok opp vannet tilsett sukker og bær
  2. la bærene koke 5-10 minutter
  3. lag jevning av potetmel og kaldt vann
  4. trekk kjelen til side og rør jevningen i sausen
  5. sett kjelen tilbake og la sausen få et raskt oppkok
  6. hell sausen i mugge
  7. og dryss over litt sukker
Recipe Notes

bærsaus kan lages av syltetøy i stedet for bær se suppe snar
Bærsaus

serveres til puddinger fløterand fromasjer og is
vaniljesaus

vaniljesaus serveres til:
gele
friske eller frossene bær
kompott
fruktgrøt
kaker
paier
Krem

•krem serveres til:

friske eller frossene bær
kompott
fruktgrøt
kaker
paier

gele
Bedre bærsaus

Del denne oppskriften
 

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

mai 2024
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.