Ingrediens: bær

baersaus-kokt

sorbet-bjornebaer

Sorbet er mer forfriskende en vanlig iskrem den er heller ikke så kaloririk på varme sommerdager er det svalende med en bærsorbet med smak av skog og mark vi kan lage sorbet av ferske eller frossene bær av syltetøy eller saft vin likør eller konjakk kan tilsettes for smakens skyld iblandt tilsettes også litt fløte har vi en sorbetmaskin får sorbeten en jevnere konsistens som regel tilsetter vi stivpiskede eggehviter for å få en bedre konsistens men det er ikke helt nødvendig med eggehviter

sorbet-svarthyll

Sorbet er mer forfriskende en vanlig iskrem den er heller ikke så kaloririk på varme sommerdager er det svalende med en bærsorbet med smak av skog og mark vi kan lage sorbet av ferske eller frossene bær av syltetøy eller saft vin likør eller konjakk kan tilsettes for smakens skyld iblandt tilsettes også litt fløte har vi en sorbetmaskin får sorbeten en jevnere konsistens som regel tilsetter vi stivpiskede eggehviter for å få en bedre konsistens men det er ikke helt nødvendig med eggehviter

sorbet-hylleblomst

Sorbet er mer forfriskende en vanlig iskrem den er heller ikke så kaloririk på varme sommerdager er det svalende med en bærsorbet med smak av skog og mark vi kan lage sorbet av ferske eller frossene bær av syltetøy eller saft vin likør eller konjakk kan tilsettes for smakens skyld iblandt tilsettes også litt fløte har vi en sorbetmaskin får sorbeten en jevnere konsistens som regel tilsetter vi stivpiskede eggehviter for å få en bedre konsistens men det er ikke helt nødvendig med eggehviter

sorbet-krekling

Sorbet er mer forfriskende en vanlig iskrem den er heller ikke så kaloririk på varme sommerdager er det svalende med en bærsorbet med smak av skog og mark vi kan lage sorbet av ferske eller frossene bær av syltetøy eller saft vin likør eller konjakk kan tilsettes for smakens skyld iblandt tilsettes også litt fløte har vi en sorbetmaskin får sorbeten en jevnere konsistens som regel tilsetter vi stivpiskede eggehviter for å få en bedre konsistens men det er ikke helt nødvendig med eggehviter

sorbet-hurtig-bringebaer

Sorbet er mer forfriskende en vanlig iskrem den er heller ikke så kaloririk på varme sommerdager er det svalende med en bærsorbet med smak av skog og mark vi kan lage sorbet av ferske eller frossene bær av syltetøy eller saft vin likør eller konjakk kan tilsettes for smakens skyld iblandt tilsettes også litt fløte har vi en sorbetmaskin får sorbeten en jevnere konsistens som regel tilsetter vi stivpiskede eggehviter for å få en bedre konsistens men det er ikke helt nødvendig med eggehviter ----------------------------------------------------------------------------------------------- vi kan lage sorbet i en fei hvis vi bruker dypfryste bær uten å tine dem først

baeris-markjordbaer

baersaus-ra-baer

serveres til puddinger fløterand fromasjer og is vaniljesaus

baersaus-kokt

baersaus-2

saftgele-baer

vi kan stadig få frem nye varianter av gele • etter hva vi har av saft i huset bedre suppe

baersaus

Loading...
X