Loading...
X

saftgele-baer

saftgele-baer
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Print Recipe
vi kan stadig få frem nye varianter av gele • etter hva vi har av saft i huset bedre suppe
saftgele-baer
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Print Recipe
vi kan stadig få frem nye varianter av gele • etter hva vi har av saft i huset bedre suppe
Ingredienser
  • 1 pk gelepulver med jordbær- eller bringebærsmak
  • 5 dl bær friske eller dypfryste blåbær og bringebær
Porsjoner:
Enheter:
Instructions
  1. • løs opp gelepulveret etter anvisningen på pakken
  2. • hell litt av geleen i bunnen av en dessertbolle og la den stivne
  3. • halvtin dypfryste bær
  4. • fyll bærene i bollen og hell geleen over
  5. • sett den kaldt for å stivne
  6. • server vaniljesaus til
  7. saftgele
  8. • kan lages av alle sorter saft ev et slag eller flere slag i blanding
  9. • rå saft er ekstra friskt og godt til gele
  10. • forskjellig smakstilsetting som sitronsaft krydder vin konjakk o.l. setter ofte en ekstra spiss på geleen
  11. • vi blander saft og vann noe sterkere en vanlig drikke
  12. grunnoppskrift
  13. • 1 liter blanding av saft og vann
  14. • eventuelt litt sukker
  15. • 10-12 plater gelatin
  16. • legg gelantin 5-10 minutter i i bløt i kaldt vann
  17. • løs den opp i 1/4 kokende vann
  18. • avkjøl til den er lunken
  19. • bland saft og vann og
  20. • tilsett gelantin i en tynn stråle under god omrøring
  21. • hell gellen i form eller dessertgolle
  22. • sett den kald for å stivne
  23. • server en god vaniljesaus til
Del denne oppskriften
 

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

mai 2024
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.