Loading...
X

saftgele-bringebaer-sirop

saftgele-bringebaer-sirop
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Print Recipe
• vi kan stadig få frem nye varianter av gele • etter hva vi har av saft i huset
saftgele-bringebaer-sirop
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Print Recipe
• vi kan stadig få frem nye varianter av gele • etter hva vi har av saft i huset
Ingredienser
Porsjoner:
Enheter:
Instructions
  1. saftgele
  2. • kan lages av alle sorter saft ev et slag eller flere slag i blanding
  3. • rå saft er ekstra friskt og godt til gele
  4. • forskjellig smakstilsetting som sitronsaft krydder vin konjakk o.l. setter ofte en ekstra spiss på geleen
  5. • vi blander saft og vann noe sterkere en vanlig drikke
  6. grunnoppskrift
  7. • 1 liter blanding av saft og vann
  8. • eventuelt litt sukker
  9. • 10-12 plater gelatin
  10. • legg gelantin 5-10 minutter i i bløt i kaldt vann
  11. • løs den opp i 1/4 kokende vann
  12. • avkjøl til den er lunken
  13. • bland saft og vann og
  14. • tilsett gelantin i en tynn stråle under god omrøring
  15. • hell gellen i form eller dessertgolle
  16. • sett den kald for å stivne
  17. • server en god vaniljesaus til
Recipe Notes

bedre suppe

Del denne oppskriften
 

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

mai 2024
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.