Loading...
X

grillet kalkunbryst

også kalt middelhavsragu ….

grillet kalkunbryst
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Print Recipe
kledd i timian og spekeskinke
Porsjoner
4 persjoner
Porsjoner
4 persjoner
grillet kalkunbryst
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Print Recipe
kledd i timian og spekeskinke
Porsjoner
4 persjoner
Porsjoner
4 persjoner
Ingredienser
Kalkunen
tilbehør
Porsjoner: persjoner
Enheter:
Instructions
  1. kalkunbrystene skjæres som oksefillet ca 3 cm høye
Paprika
  1. Paprika rød hermetisert, skinn og beinfri,
  2. Paprika gul skåldes, deles på langs ta ut stein, legges på steikebrett med insiden ned, stekes ved 180 grader C i ca 10 minutter, avkjøles, ta så av skinnet
  3. Oliven kuttes i båter
  4. sjalottløk skrelles og finkuttes
  5. Estragon finhakkes hvis frisk
  6. Spekeskinke finskåreshttp://oddlie.no/wp-admin/post-new.php?post_type=recipe#
  7. hvitløken skrelles og finhakkes
  8. Hvis timian er frisk finhakkes den
ragu delen
  1. Varm olivenoljen i en panne eller kjele, stek sjalottløken til den blir glassaktig
  2. tilsett hvitløk, tomatpurre og hvitvin (kyllingkraft) , kok opp
  3. Paprika og tomater kuttes i terninger a 1 cm og blandes sammen med oliven og estragon , kok opp og hold varm
biffene
  1. Legg spekeskinkeskivene på kjøkkenbenken, strø på timian og kle kalkunbrystet (biffene)
  2. Fest en tannpirker i skjøtene, en gruillpanne gir kjøttet et fint stekemønster, men vanlig panne kan også brukes
steking
  1. Kjøttet saltes, peppres og pensles med nøytral olje stekes raskt på hver side'ved sterk kan de steikes under glasslokk, dette for å hindre mye stekeos på kjøkkenet
Recipe Notes

Servert med gjester 17.01.2015

Del denne oppskriften
 

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

mai 2024
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.