Loading...
X

baersaus-saft

baersaus-saft
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Print Recipe
serveres til puddinger fløterand fromasjer og is vaniljesaus
baersaus-saft
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Print Recipe
serveres til puddinger fløterand fromasjer og is vaniljesaus
Ingredienser
  • 1 litt sukker
  • 3/4 ss potetmel 2+ 2 km
  • litt vann kaldt
  • 1/2 liter saft og vann gjerne av bringebær- eller tyttebærsaft
Porsjoner:
Enheter:
Instructions
  1. bland alt i en kjele og la detr koke opp
  2. rør godt hele tiden
  3. straks sausen har kokt opp taes den av platen
  4. avkjøles raskt
  5. og helles i mugge
  6. dryss litt sukker over
  7. litt bringebærsyltetøy i sausen gjør den enda bedre
  8. Bærsaus
Recipe Notes

vaniljesaus serveres til:
gele
friske eller frossene bær
kompott
fruktgrøt
kaker
paier
Krem

•krem serveres til:

friske eller frossene bær
kompott
fruktgrøt
kaker
paier

gele
Bedre bærsaus

Del denne oppskriften
 

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

mai 2024
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.