Loading...
X

Lammerull med sursøt løk- og gressløksaus

Lammerull med sursøt løk- og gressløksaus
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Print Recipe
God og mager mat
Porsjoner
3 posjoner
Porsjoner
3 posjoner
Lammerull med sursøt løk- og gressløksaus
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Print Recipe
God og mager mat
Porsjoner
3 posjoner
Porsjoner
3 posjoner
Ingredienser
Porsjoner: posjoner
Enheter:
Instructions
  1. Tilberedning
  2. Ben ut lammesiden og fjern overflødig fett.
  3. Brett ut lammesiden med kjøttet opp.
  4. Smør sennepen utover.
  5. Bland sammen salt, pepper, gressløk
  6. og finhakket løk og fordel over kjøttet.
  7. Rull stramt sammen og surr med bomullstråd.
  8. Brun rullen i en jerngryte.
  9. Dekk med kraft/vann.
  10. Sett inn et steketermometer.
  11. Kok opp og
  12. la trekke ca. 2,5 time til det er mørt.
  13. Legg bena i en gryte og dekk med vann.
  14. Kok opp og skum godt.
  15. La trekke ca. 1 time.
  16. Sil kraften.
  17. Kok opp 4 dl til sausen.
  18. Jevn sausen med potetmel utrørt i litt kaldt vann eller strø potetjevner i den kokende væsken mens du rører.
  19. Tilsett finhakket løk, gressløk og sennep.
  20. Smak til med salt, pepper, eddik og sukker.
  21. Server med kokt gulrot og knutekål i 50 minutter. ta av vannet moses og tilsettes smør og melk til rotstappe.
Recipe Notes

Porsjoner 4

Del denne oppskriften
 

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

mai 2024
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.