Loading...
X

baersaus-vanilje-1

baersaus-vanilje-1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Print Recipe
baersaus-vanilje-1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Print Recipe
Ingredienser
Porsjoner:
Enheter:
Instructions
  1. • visp sammen egg potetmel sukker og melk i en kjele
  2. • sett kjelen på platen og varm opp under stadig omrøring til kremen tykner
  3. • avkjøl i kaldt vann
  4. • tilsett vaniljesukker og pisket krem
Recipe Notes

uten bær

Bærsaus
• serveres til puddinger fløterand fromasjer og is

vaniljesaus
• vaniljesaus serveres til:
gele
friske eller frossene bær
kompott
fruktgrøt
kaker
paier

Krem

•krem serveres til:

friske eller frossene bær
kompott
fruktgrøt
kaker
paier
• gele

Bedre bærsaus

Del denne oppskriften
 

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

mai 2024
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.