Loading...
X

baersaus-vannilje-2

baersaus-vannilje-2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Print Recipe
baersaus-vannilje-2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Print Recipe
Ingredienser
Porsjoner:
Enheter:
Instructions
  1. • kok opp fløten med vaniljestangen
  2. • splittet på langs
  3. • ta kjelen av varmen og la vaniljen få trekke i fløten ca 15 minutter
  4. • pisk sammen eggeplommer og sukker og hell blandingen i kjelen
  5. • varm langsomt opp under stadig visping til sausen er passe tykk
  6. • - den må ikke koke!
  7. • ta opp vaniljestangen og avkjøl sausen i kaldt vann
  8. • pisk kremfløten stiv og rør den inn i sausen like før servering
  9. uten bær
Recipe Notes

Bærsaus
• serveres til puddinger fløterand fromasjer og is

vaniljesaus
• vaniljesaus serveres til:
gele
friske eller frossene bær
kompott
fruktgrøt
kaker
paier

Krem

•krem serveres til:

friske eller frossene bær
kompott
fruktgrøt
kaker
paier
• gele

Bedre bærsaus

Del denne oppskriften
 

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

mai 2024
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.