Loading...
X

krem-egg-1

krem-egg-1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Print Recipe
Bærsaus • serveres til puddinger fløterand fromasjer og is
krem-egg-1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Print Recipe
Bærsaus • serveres til puddinger fløterand fromasjer og is
Ingredienser
Porsjoner:
Enheter:
Instructions
  1. • kok opp melken
  2. • pisk eggedosis av eggeplommer og sukker
  3. • og spe med den kokende melken
  4. • tilsett maisenamel og ha alt i kjelen
  5. • varm langsomt opp under stadig omrøring
  6. • til kremen blir passe tykk
  7. • - la den ikke koke!
  8. • tilsett vaniljesukker og
  9. • avkjøl kremen i kaldt vann
Recipe Notes

vaniljesaus
• vaniljesaus serveres til:
gele
friske eller frossene bær
kompott
fruktgrøt
kaker
paier

Krem

•krem serveres til:

friske eller frossene bær
kompott
fruktgrøt
kaker
paier
• gele

Bedre bærsaus

Del denne oppskriften
 

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

mai 2024
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.