Loading...
X

krem-egg-2

krem-egg-2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Print Recipe
Bærsaus • serveres til puddinger fløterand fromasjer og is
krem-egg-2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Print Recipe
Bærsaus • serveres til puddinger fløterand fromasjer og is
Ingredienser
Porsjoner:
Enheter:
Instructions
  1. • legg gelantin 10 minutter i kaldt vann
  2. • kok opp melken
  3. • pisk egg og sukker til eggedosis og
  4. • spe med melken
  5. • tilsett vaniljesukkeret og
  6. • la det få et oppkok under omrøring
  7. • kryst vannet av gelantinen
  8. • og løs den opp i den eggekremen
  9. • avkjøl kremen rask
  10. • ha i stivpisket fløte
Recipe Notes

vaniljesaus
• vaniljesaus serveres til:
gele
friske eller frossene bær
kompott
fruktgrøt
kaker
paier

Krem

•krem serveres til:

friske eller frossene bær
kompott
fruktgrøt
kaker
paier
• gele

Bedre bærsaus

Del denne oppskriften
 

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

mai 2024
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.