Ingrediens: melk Lises fiskesaus med tibehør ovnstekt torsk med tilbehør gjerbakst-blokkebaer-boller bollene blir lette saftige og gode Bedre gjerbakst fromasj-floterand fromasj hører til blandt favorittdesserene våre skogens bær gjør seg godt i fromasjer vi kan bruke både ferske og frossene bær eller syltetøy Bedre fromasj baersaus-vanilje-1 krem-egg-1 Bærsaus • serveres til puddinger fløterand fromasjer og is krem-egg-2 Bærsaus • serveres til puddinger fløterand fromasjer og is baersaus-2 suppe-markjordbaer-svensk serveres varm eller kald • smak til med sukker suppe-bringebaer-svensk serveres varm eller kald • smak til med sukker pudding-sago pudding-minutt bedre suppe pudding-brod brødpudding er en av de halvt glemte desseter baersaus grønn sjokolademousse sjokolademousse med vaniljesaus og jordbær kanelsnurr Bolledeig brukt her kan halveres kan brukes til kringle da bør deigen deles i 2 Read More Loading... X
fromasj hører til blandt favorittdesserene våre skogens bær gjør seg godt i fromasjer vi kan bruke både ferske og frossene bær eller syltetøy Bedre fromasj