Ingrediens: melk

Lises fiskesaus med tibehør

 

 

ovnstekt torsk med tilbehør

gjerbakst-blokkebaer-boller

bollene blir lette saftige og gode Bedre gjerbakst

fromasj-floterand

fromasj hører til blandt favorittdesserene våre skogens bær gjør seg godt i fromasjer vi kan bruke både ferske og frossene bær eller syltetøy Bedre fromasj

baersaus-vanilje-1

krem-egg-1

Bærsaus • serveres til puddinger fløterand fromasjer og is

krem-egg-2

Bærsaus • serveres til puddinger fløterand fromasjer og is

baersaus-2

suppe-markjordbaer-svensk

serveres varm eller kald • smak til med sukker

suppe-bringebaer-svensk

serveres varm eller kald • smak til med sukker

pudding-sago

pudding-minutt

bedre suppe

pudding-brod

brødpudding er en av de halvt glemte desseter

baersaus

grønn sjokolademousse

sjokolademousse med vaniljesaus og jordbær

kanelsnurr

Bolledeig brukt her kan halveres

kan brukes til kringle da bør deigen deles i 2 

Read More

Loading...
X