Loading...
X

kanelsnurr

  • Aperture: ƒ/2.8
  • Credit: ODD LIE
  • Camera: NIKON D800E
  • Taken: 8 november, 2014
  • Focal length: 70mm
  • ISO: 250
  • Shutter speed: 1/60s

hvordan lage kanelsnurr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Print Recipe
bake delen vist her
Porsjoner Prep Time
48 stykk 2 timer
Cook Time Passive Time
15-20 minutter 30 - 40 minutter
Porsjoner Prep Time
48 stykk 2 timer
Cook Time Passive Time
15-20 minutter 30 - 40 minutter
hvordan lage kanelsnurr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Print Recipe
bake delen vist her
Porsjoner Prep Time
48 stykk 2 timer
Cook Time Passive Time
15-20 minutter 30 - 40 minutter
Porsjoner Prep Time
48 stykk 2 timer
Cook Time Passive Time
15-20 minutter 30 - 40 minutter
Ingredienser
tilbehør
Porsjoner: stykk
Enheter:
Instructions
det tørre
  1. bland det det tørre først Dvs gjær sukker og kardemumme
det våte
  1. bland fingervarm inn melk og smør med det tørre
  2. Bland inn melet
bland og elt
  1. bland alt sammen og få en sammenhengende deig
heving
  1. Sett til heving i ca 45 minutter på lunt sted
elt ferdig deig
  1. Elt deigen til en stor deig.
del deigen
  1. del deigen i flere deler , her i 3 deler
elte og kjevle ut deigen
  1. elt deigen godt
  2. kjevl ut deigen til en tynn flate
  3. en rektangulær flate kortside ca halvparten av langsiden
påfør tilbehør
  1. påfør sukker og kanelblanding
  2. Påfør rosiner
Rull sammen
  1. rull sammen langs langsiden
Skjær biter
  1. Ca 2,5-3cm tykke biter
Fordel på brett
  1. Fordel ca 16 pr brett smøres med egg
i ovn
  1. settes inn i midten av ovnen 200 grader C over og undervarme i 15 - 20 minutter kan lages med varmluft også
Recipe Notes

Brukt bollediig

Del denne oppskriften

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

mai 2024
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.