Loading...
X

fromasj-floterand

fromasj-floterand
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Print Recipe
fromasj hører til blandt favorittdesserene våre skogens bær gjør seg godt i fromasjer vi kan bruke både ferske og frossene bær eller syltetøy Bedre fromasj
fromasj-floterand
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Print Recipe
fromasj hører til blandt favorittdesserene våre skogens bær gjør seg godt i fromasjer vi kan bruke både ferske og frossene bær eller syltetøy Bedre fromasj
Ingredienser
Porsjoner:
Enheter:
Instructions
  1. bløt gelantin ca 10 minutter i kaldt vann
  2. ta den opp og klem ut noe av vannet
  3. løs gelantin i 1/4 dl kokende vann
  4. avkjøl litt og
  5. visp inn gelantinen i melken med en tynn stråle
  6. visp kremfløte og sukker og bland kremen i melken når denne er halvstiv
  7. skyll en randform i kaldt vann og fyll massen i
  8. dekk til med plastfolie
  9. og la fløteranden stå kaldt til den stivner
  10. løsne kanten på formen med en kniv
  11. sett formen et øyeblikk i varmt vann og hvelv fromasjen på fat
  12. bærsaus eller friske bær smaker deilig til
Del denne oppskriften
 

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

mai 2024
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.