Loading...
X

Smørsaus

Smørsaus
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Print Recipe
Burre Blanc er veldig lik burre rouge, men er laget påhvitvin og hvitvinseddik denne passer også utmeret til fet fisk og flyndefisker
Porsjoner
4 posjoner
Porsjoner
4 posjoner
Smørsaus
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Print Recipe
Burre Blanc er veldig lik burre rouge, men er laget påhvitvin og hvitvinseddik denne passer også utmeret til fet fisk og flyndefisker
Porsjoner
4 posjoner
Porsjoner
4 posjoner
Ingredienser
Porsjoner: posjoner
Enheter:
Instructions
  1. Kok sammen løk, hel pepper, laurbærblad, eddik og hvitvin.
  2. kokes inn til nesten tørt
  3. tilsett kremfløte og kok til det tykner
  4. pisk så inn smør litt etter litt
  5. siles og smakes til med salt, pepper, og sitronsaft
  6. tilsett gressløk før servering
Del denne oppskriften
 

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

mai 2024
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.