Loading...
X

god brun saus

god brun saus
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Print Recipe
Her kan du benytte kraft , eller sly dannet når du steker hovedretten, koke den ned og bruke den som kraft
Porsjoner
4 posjoner
Porsjoner
4 posjoner
god brun saus
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Print Recipe
Her kan du benytte kraft , eller sly dannet når du steker hovedretten, koke den ned og bruke den som kraft
Porsjoner
4 posjoner
Porsjoner
4 posjoner
Ingredienser
Porsjoner: posjoner
Enheter:
Instructions
  1. Smelt smøret
  2. fres løken blank
  3. ta ut løken
  4. ha hvetemel (spjeltmel) i smøret
  5. varm opp under omrøring til det blir lysebrunt , ikke brent
  6. spe med kraften i flere omganger så det ikke blir klumper i sausen
  7. tilsett løken og la sausen småkoke i 20 minutter
  8. smak til med salt, pepper og soyasaus
  9. kjøres med stavmikser før servering
Recipe Notes

bruker du redusert oksekraft/demi glace bør den vannes ut før bruk.

Del denne oppskriften
 

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

mai 2024
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.