Ingrediens: sitronsaft

Smørsaus med laurbær

Burre Blanc er veldig lik burre rouge, men er laget på egg og pærer denne passer også utmeret til fet fisk og flyndefisker

Smørsaus

Burre Blanc er veldig lik burre rouge, men er laget påhvitvin og hvitvinseddik denne passer også utmeret til fet fisk og flyndefisker

sorbet-bjornebaer

Sorbet er mer forfriskende en vanlig iskrem den er heller ikke så kaloririk på varme sommerdager er det svalende med en bærsorbet med smak av skog og mark vi kan lage sorbet av ferske eller frossene bær av syltetøy eller saft vin likør eller konjakk kan tilsettes for smakens skyld iblandt tilsettes også litt fløte har vi en sorbetmaskin får sorbeten en jevnere konsistens som regel tilsetter vi stivpiskede eggehviter for å få en bedre konsistens men det er ikke helt nødvendig med eggehviter

sorbet-svarthyll

Sorbet er mer forfriskende en vanlig iskrem den er heller ikke så kaloririk på varme sommerdager er det svalende med en bærsorbet med smak av skog og mark vi kan lage sorbet av ferske eller frossene bær av syltetøy eller saft vin likør eller konjakk kan tilsettes for smakens skyld iblandt tilsettes også litt fløte har vi en sorbetmaskin får sorbeten en jevnere konsistens som regel tilsetter vi stivpiskede eggehviter for å få en bedre konsistens men det er ikke helt nødvendig med eggehviter

sorbet-hylleblomst

Sorbet er mer forfriskende en vanlig iskrem den er heller ikke så kaloririk på varme sommerdager er det svalende med en bærsorbet med smak av skog og mark vi kan lage sorbet av ferske eller frossene bær av syltetøy eller saft vin likør eller konjakk kan tilsettes for smakens skyld iblandt tilsettes også litt fløte har vi en sorbetmaskin får sorbeten en jevnere konsistens som regel tilsetter vi stivpiskede eggehviter for å få en bedre konsistens men det er ikke helt nødvendig med eggehviter

sorbet-krekling

Sorbet er mer forfriskende en vanlig iskrem den er heller ikke så kaloririk på varme sommerdager er det svalende med en bærsorbet med smak av skog og mark vi kan lage sorbet av ferske eller frossene bær av syltetøy eller saft vin likør eller konjakk kan tilsettes for smakens skyld iblandt tilsettes også litt fløte har vi en sorbetmaskin får sorbeten en jevnere konsistens som regel tilsetter vi stivpiskede eggehviter for å få en bedre konsistens men det er ikke helt nødvendig med eggehviter

sorbet-blabaer

Sorbet er mer forfriskende en vanlig iskrem den er heller ikke så kaloririk på varme sommerdager er det svalende med en bærsorbet med smak av skog og mark vi kan lage sorbet av ferske eller frossene bær av syltetøy eller saft vin likør eller konjakk kan tilsettes for smakens skyld iblandt tilsettes også litt fløte har vi en sorbetmaskin får sorbeten en jevnere konsistens som regel tilsetter vi stivpiskede eggehviter for å få en bedre konsistens men det er ikke helt nødvendig med eggehviter

baeris-rosenblad-jordbaer

pisk eggeplommer og melis lett og luftig rør inn ønsker bærtilsetting pisk fløten og bland den i eggedosisen sett blanningen i fryseboksen i ca 2 timer rør i kremen av og til slik at fyllet holder seg jevnt fordelt fyll iskremen i form mens den er myk og dunk formen mot kjøkkenbenken for at isen skal bli tettpakket frys isen i minst 5-6 timer hvelv isen før servering dypp formen et øyeblikk i varmt vann hvis isen ikke slipper formen pynt med bær i stedet for bær kan isen smakstilsettes med sirop vi kan også bruke hele egg ikke bare plommene i eggedosisen til vanlig iskrem med hele egg er det nok med to egg i denne porsjonen Iskrem kan varieres i det uendelige der er ofte praktisk å ha en grunnoppfskrift å gå ut i fra tips se andre steder for hvordan du fjerner stener fra frukten enda bedre du får smaker som ikke selges som kan være herlige, se sirop, suppe, grøt, pudding cheeky

fromasj-nype

baersaus-2

pudding-brod

brødpudding er en av de halvt glemte desseter

baersaus

Loading...
X