Smørsaus med laurbær
25. desember 2014
        Ingredienser    
                - 1 stk sjalottløk
 - 1 ts pepper hel
 - 1 stk laurbærblad
 - 3 ss egg hardkokt plomme
 - 1 dl vann
 - 1/2 dl kremfløte
 - 200 g smør uslatet, kaldt i små terninger
 - 1 bunt gressløk
 - 1 krm salt
 - 1 krm pepper
 - 1 cl sitronsaft
 - 10 biter pære 5mm x 5mm
 
        
    Porsjoner: posjoner
    
                
        
    Enheter:
    
        
        Instructions    
                - Kok sammen løk, hel pepper, laurbærblad, vann.
 - kokes inn til nesten tørt
 - tilsett kremfløte og kok til det tykner
 - tilsett pærer
 - Tilsett egg
 - pisk så inn smør litt etter litt
 - siles og smakes til med salt, pepper, og sitronsaft
 - tilsett gressløk før servering
 
        Del denne oppskriften    
                
			
Siste kommentarer