saftgele-bringebaer-sirop
25. november 2014
        Instructions    
                - saftgele
 - • kan lages av alle sorter saft ev et slag eller flere slag i blanding
 - • rå saft er ekstra friskt og godt til gele
 - • forskjellig smakstilsetting som sitronsaft krydder vin konjakk o.l. setter ofte en ekstra spiss på geleen
 - • vi blander saft og vann noe sterkere en vanlig drikke
 - grunnoppskrift
 - • 1 liter blanding av saft og vann
 - • eventuelt litt sukker
 - • 10-12 plater gelatin
 - • legg gelantin 5-10 minutter i i bløt i kaldt vann
 - • løs den opp i 1/4 kokende vann
 - • avkjøl til den er lunken
 - • bland saft og vann og
 - • tilsett gelantin i en tynn stråle under god omrøring
 - • hell gellen i form eller dessertgolle
 - • sett den kald for å stivne
 - • server en god vaniljesaus til
 
        Recipe Notes    
                bedre suppe
        Del denne oppskriften    
                
			
Siste kommentarer