saftgele-bringebaer-sirop
25. november 2014
Instructions
- saftgele
- • kan lages av alle sorter saft ev et slag eller flere slag i blanding
- • rå saft er ekstra friskt og godt til gele
- • forskjellig smakstilsetting som sitronsaft krydder vin konjakk o.l. setter ofte en ekstra spiss på geleen
- • vi blander saft og vann noe sterkere en vanlig drikke
- grunnoppskrift
- • 1 liter blanding av saft og vann
- • eventuelt litt sukker
- • 10-12 plater gelatin
- • legg gelantin 5-10 minutter i i bløt i kaldt vann
- • løs den opp i 1/4 kokende vann
- • avkjøl til den er lunken
- • bland saft og vann og
- • tilsett gelantin i en tynn stråle under god omrøring
- • hell gellen i form eller dessertgolle
- • sett den kald for å stivne
- • server en god vaniljesaus til
Recipe Notes
bedre suppe
Del denne oppskriften
Siste kommentarer