krem-egg-1
25. november 2014
        Ingredienser    
                - 2 ss sukker
 - 4 dl melk
 - 4 stk eggeplommer
 - 1 ss maisenamel
 - 2 ts vaniljesukker ca
 
        
    Porsjoner: 
    
                
        
    Enheter:
    
        
        Instructions    
                - • kok opp melken
 - • pisk eggedosis av eggeplommer og sukker
 - • og spe med den kokende melken
 - • tilsett maisenamel og ha alt i kjelen
 - • varm langsomt opp under stadig omrøring
 - • til kremen blir passe tykk
 - • - la den ikke koke!
 - • tilsett vaniljesukker og
 - • avkjøl kremen i kaldt vann
 
        Recipe Notes    
                vaniljesaus
• vaniljesaus serveres til:
gele
friske eller frossene bær
kompott
fruktgrøt
kaker
paier
Krem
•krem serveres til:
friske eller frossene bær
kompott
fruktgrøt
kaker
paier
• gele
Bedre bærsaus
        Del denne oppskriften    
                
			
Siste kommentarer