krem-egg-1
25. november 2014
Ingredienser
- 2 ss sukker
- 4 dl melk
- 4 stk eggeplommer
- 1 ss maisenamel
- 2 ts vaniljesukker ca
Porsjoner:
Enheter:
Instructions
- • kok opp melken
- • pisk eggedosis av eggeplommer og sukker
- • og spe med den kokende melken
- • tilsett maisenamel og ha alt i kjelen
- • varm langsomt opp under stadig omrøring
- • til kremen blir passe tykk
- • - la den ikke koke!
- • tilsett vaniljesukker og
- • avkjøl kremen i kaldt vann
Recipe Notes
vaniljesaus
• vaniljesaus serveres til:
gele
friske eller frossene bær
kompott
fruktgrøt
kaker
paier
Krem
•krem serveres til:
friske eller frossene bær
kompott
fruktgrøt
kaker
paier
• gele
Bedre bærsaus
Del denne oppskriften
Siste kommentarer