Loading...
X

baersaus-vilt-blabaer

baersaus-vilt-blabaer
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Print Recipe
Bærsaus • serveres til puddinger fløterand fromasjer og is
baersaus-vilt-blabaer
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Print Recipe
Bærsaus • serveres til puddinger fløterand fromasjer og is
Ingredienser
Porsjoner:
Enheter:
Instructions
  1. • skjær grønsakene i biter brun smøret i en kjele
  2. • og fres grønnsakene og eventuelt avskjær til det er godt brunet
  3. • tilsett kraft eller buljong blåbær og pepperkorn
  4. • la dette småkoke med lokket på gløtt i 30 minutter
  5. • sil kraften over i et litermål press for å få med ekstra kraft
  6. • det skal nå være ca 3 dl kraft
  7. • hell kraften tilbake i kjelen
  8. • pisk inn creme fraiche eller rømme
  9. • la dette koke ved middels varme uten lokk i 5 minutter
  10. • jevn sausen ut med majsena rørt ut i litt kaldt vann til den blir passe tykk
Recipe Notes

vaniljesaus
• vaniljesaus serveres til:
gele
friske eller frossene bær
kompott
fruktgrøt
kaker
paier

Krem

•krem serveres til:

friske eller frossene bær
kompott
fruktgrøt
kaker
paier
• gele

Bedre bærsaus

Del denne oppskriften
 

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

mai 2024
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.