Loading...
X

baersaus-tjinuski

baersaus-tjinuski
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Print Recipe
Bærsaus • serveres til puddinger fløterand fromasjer og is
baersaus-tjinuski
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Print Recipe
Bærsaus • serveres til puddinger fløterand fromasjer og is
Ingredienser
Porsjoner:
Enheter:
Instructions
  1. • bland fløte sukker og sirup i en kjele
  2. • kok blandingen til den tykner litt
  3. • tilsett ingefær og vaniljesukker
  4. • rør inn smøret litt om gangen
  5. • server sausen varm til bærene
Recipe Notes

vaniljesaus
• vaniljesaus serveres til:
gele
friske eller frossene bær
kompott
fruktgrøt
kaker
paier

Krem

•krem serveres til:

friske eller frossene bær
kompott
fruktgrøt
kaker
paier
• gele

Bedre bærsaus

Del denne oppskriften
 

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

mai 2024
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.