baersaus-bringebaer
25. november 2014
Ingredienser
- 1/2 liter bringebær
- 3 dl kraft eller buljong
- 2 ss smør
- 1 stk sjalottløk
- 2 ss bringebæreddik ca
- 1 klype salt etter smak
- 1 klype pepper etter smak
Porsjoner:
Enheter:
Instructions
- • finhakk løken og fres den blank i halvparten av smøret
- • tilsett kraften og la skyen småkoke ca 5 minutter
- • eller til løken er myk
- • tilsett eddik og halvparten av bringebærene
- • kok sausen vidre ca 10 minutter
- • kjør sausen i foodprosessor
- • varm sausen til kokepunktet tilsett resten av smøret og bringebærene
- • server sausen rykende varm feks til kylling eller rådyrstek
Recipe Notes
vaniljesaus
• vaniljesaus serveres til:
gele
friske eller frossene bær
kompott
fruktgrøt
kaker
paier
Krem
•krem serveres til:
friske eller frossene bær
kompott
fruktgrøt
kaker
paier
• gele
Bedre bærsaus
Del denne oppskriften
Siste kommentarer