Loading...
X

baersaus-bringebaer

baersaus-bringebaer
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Print Recipe
Bærsaus • serveres til puddinger fløterand fromasjer og is
baersaus-bringebaer
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Print Recipe
Bærsaus • serveres til puddinger fløterand fromasjer og is
Ingredienser
Porsjoner:
Enheter:
Instructions
  1. • finhakk løken og fres den blank i halvparten av smøret
  2. • tilsett kraften og la skyen småkoke ca 5 minutter
  3. • eller til løken er myk
  4. • tilsett eddik og halvparten av bringebærene
  5. • kok sausen vidre ca 10 minutter
  6. • kjør sausen i foodprosessor
  7. • varm sausen til kokepunktet tilsett resten av smøret og bringebærene
  8. • server sausen rykende varm feks til kylling eller rådyrstek
Recipe Notes

vaniljesaus
• vaniljesaus serveres til:
gele
friske eller frossene bær
kompott
fruktgrøt
kaker
paier

Krem

•krem serveres til:

friske eller frossene bær
kompott
fruktgrøt
kaker
paier
• gele

Bedre bærsaus

Del denne oppskriften
 

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

mai 2024
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.