baersaus-vannilje-2
25. november 2014
        Ingredienser    
                - 2 ss sukker
 - 3 stk eggeplommer
 - 3 dl fløte tynn
 - 1/2 stk vaniljestang
 - 2 dl kremfløte
 
        
    Porsjoner: 
    
                
        
    Enheter:
    
        
        Instructions    
                - • kok opp fløten med vaniljestangen
 - • splittet på langs
 - • ta kjelen av varmen og la vaniljen få trekke i fløten ca 15 minutter
 - • pisk sammen eggeplommer og sukker og hell blandingen i kjelen
 - • varm langsomt opp under stadig visping til sausen er passe tykk
 - • - den må ikke koke!
 - • ta opp vaniljestangen og avkjøl sausen i kaldt vann
 - • pisk kremfløten stiv og rør den inn i sausen like før servering
 - uten bær
 
        Recipe Notes    
                Bærsaus
• serveres til puddinger fløterand fromasjer og is
vaniljesaus
• vaniljesaus serveres til:
gele
friske eller frossene bær
kompott
fruktgrøt
kaker
paier
Krem
•krem serveres til:
friske eller frossene bær
kompott
fruktgrøt
kaker
paier
• gele
Bedre bærsaus
        Del denne oppskriften    
                
			
Siste kommentarer