baersaus-kokt
3. desember 2014
        Ingredienser    
                
        
    Porsjoner: 
    
                
        
    Enheter:
    
        
        Instructions    
                - kok opp vannet tilsett sukker og bær
 - la bærene koke 5-10 minutter
 - lag jevning av potetmel og kaldt vann
 - trekk kjelen til side og rør jevningen i sausen
 - sett kjelen tilbake og la sausen få et raskt oppkok
 - hell sausen i mugge
 - og dryss over litt sukker
 
        Recipe Notes    
                bærsaus kan lages av syltetøy i stedet for bær se suppe snar
Bærsaus
serveres til puddinger fløterand fromasjer og is
vaniljesaus
vaniljesaus serveres til:
gele
friske eller frossene bær
kompott
fruktgrøt
kaker
paier
Krem
•krem serveres til:
friske eller frossene bær
kompott
fruktgrøt
kaker
paier
gele
Bedre bærsaus
        Del denne oppskriften    
                
			
Siste kommentarer