struts-paere
16. november 2014
1 kg strutsefillet
eller andebryst
2 faste pærer
delt i 1 cm store
terninger
1 bunt vårløk
renset delt i
to på langs
og skåret
i 2 cm
store stykker
-
skjær strutsekjøttet
i svært fine i svært fine strimler –
tenk Carpaccio
ta en pæreterning
og en vårløkbit
og surr dem inn i
en strimmel strutsekjøtttræ biten på et spidd
og gjenta når du har
fått en haug med frillspidd
-
så mariner dem i hairy teriakisaus
i 1 timemens du stikker hodet i sanden
stek spiddene i om lag 2 minutter
på hver sidepå en varm grill
eller under stekeovnsgrillen
5 posjoner
eller and og pæretariyaki
av alle viltslagene er struts
det letteste å få tak i
– du kan få kjøpt det hos enkelte slaktere
og i vellassosierte supermarkeder
strutsekjøtt smaker deilig
og har et svert lavt
kolosterolinnhold
kom igjen – våg å prøve
Siste kommentarer