Loading...
X

struts-paere

1  kg strutsefillet
eller andebryst

2 faste pærer
delt i 1 cm store
terninger

1 bunt vårløk
renset delt i
to på langs
og skåret
i 2 cm
store stykker

  • skjær strutsekjøttet
    i svært fine i svært fine strimler –
    tenk  Carpaccio 
    ta en pæreterning
    og en vårløkbit
    og surr dem inn i
    en strimmel strutsekjøtt

     

    træ biten på et spidd
    og gjenta når du har
    fått en haug med frillspidd
     

  • så mariner dem i hairy teriakisaus 
    i 1 time

     

    mens du stikker hodet i sanden

    stek spiddene i om lag 2 minutter
    på hver side

    på en varm grill
    eller under stekeovnsgrillen

5 posjoner

eller and og pæretariyaki

av alle viltslagene er struts
det letteste å få tak i
– du kan få kjøpt det hos enkelte slaktere
og i vellassosierte supermarkeder

strutsekjøtt smaker deilig
og har et svert lavt
kolosterolinnhold

kom igjen – våg å prøve

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

mai 2024
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.