Loading...
X

oryx-hjort

1 kg oryxfillet
eller hjortefillet
skåret i 
tynne biffer

olivenolje

200 g blåmuggost

1/2 glass tranebærsaus

  • hvis kjøttet er litt seigt
    så legg biffene mellom to stykker plastfolie
  • og bank dem til de er helt tynne
  • – dette gjør kjøttet mørt
  • og gir den konsistensen vi er ute etter
     
  • pensle biffene med olje og krydre med salt og pepper
  • men ikke bruk for mye salt
     
  • – blåmuggosten er nogså salt fra før av
     
  • mos tranebær og blåmuggost sammen til en jevn masse
  • smør et raust lag osteblanning på hver biff
  • og rull dem sammen som mini-rullekaker
  • fest med coctailpinner
  • og legg kjøttet på grillen i om lag 4 minutter
  • kjøttet skal være godt stekt på utsia
  • og nærmest rått inni
     
  • – perfekt
     
  • ….. hvitløksost med sylteagurk kan også brukes 

8 posjoner

Dette er en sursøt sensasjon

– sprø på utsia saftig i mitten

og mørere

en Elvis Pressly i romantisk stemning

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

mai 2024
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.