krokkodille-pa-grillen
16. november 2014
250 g krokodille
eller svinefillet
presset saft av en sitron
3 ss olivenolje
2 feed hvitløk knust
2 ss soyasaus
-
skjær kjøttet i om lag 1 cm brede strimmler
og deretter i 2 cm lange biter
-
krydre godt med med salt og pepper
-
bland sammen resten av ingrediensene
og mariner kjøtet i en god halv time
-
Træ krokodillekjøttet på grillspidd
-
og legg spiddene på grillen
eller i en grillpanne
-
stek kjøttet i 3 minutter på hver side
og pensle jevnt under stekingen
-
pass på at det ikke blir gjennomstekt
- serveres sammen med sataysaus
4 posjoner som snaks
med cashewsatoy
Krokodillekjøtt er lett å få tak i i afrika
det er åpenbart verre å finne på voss
men denne retten blir like god med
svin kylling oksekjøtt eller reker
Siste kommentarer