Loading...
X

krokkodille-pa-grillen

250 g krokodille
eller svinefillet

presset saft av en sitron

3 ss olivenolje

2 feed hvitløk knust

2 ss soyasaus

  • skjær kjøttet i om lag 1 cm brede strimmler
    og deretter i 2 cm lange biter

     
  • krydre godt med med salt og pepper
     
  • bland sammen resten av ingrediensene

     

    og mariner kjøtet i en god halv time
     

  • Træ krokodillekjøttet på grillspidd
     
  • og legg spiddene på grillen
    eller i en grillpanne

     
  • stek kjøttet i 3 minutter på hver side
    og pensle jevnt under stekingen

     
  • pass på at det ikke blir gjennomstekt
     
  • serveres sammen med sataysaus

4 posjoner som snaks

med cashewsatoy

Krokodillekjøtt er lett å få tak i i afrika
det er åpenbart verre å finne på voss
men denne retten blir like god med
svin kylling oksekjøtt eller reker

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

mai 2024
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.