Loading...
X

skikkelige-burgere

455 g kvernet kjøtt

4 sjalottløk
finhakket

1 ss frisk timian
hvis du bruker oksekjøtt

1 ss mynte
til lam eller

1/2 ss salvie
til svin

1 hvitløksfedd
eller mer om ønskelig

finhakket nymalt sort pepper

3 rause klyper salt

1 stenk tabasco
eller hakket chili
etter smak

olivenolje

  • ha alle ingrediensene opp i en stor bolle
  • vask hennene
  • og kast deg ut i det
     
  • – klem farsen grundig så alle ingrediensene
  • blir godt blandet
  • ikke vær redd for å salte og peppre
     
  • – det blir helt sikkert bra!
     
  • vent litt så lenge du greier
    – kansje en halv time for
    å la smakene trenge inn i kjøttet

     
  • form farsen til burgere
  • pensle dem med olivenolje
  • og legg dem på grillen
    eller stekepanna

     
  • til de blir gyldene og sprø utenpå.

4 store burgere

Vi brukte sebrakjøtt til denne oppskriften

og det var deilig

ja jeg vet hva du tenker

– det er ikke lett å få tak i sebrakjøtt
i Norge med mindre bor i kristinasand
men du kan bruke
kvernet okse- lamme- eller svinekjøtt i stedet
så det er ingen unnskyldning for
og ikke å prøve poenget med oppskriften
er å få barna til å tilberede mat de har lyst på

– så blir den spist opp og man kan ha

litt klinete kvalitetstid sammen

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

mai 2024
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.