Loading...
X

teryakimarinert-laks

4 laksestykker a 150 g

marinade

saft av 1/2 lime

1 dl hvitvin

5 ss demerarasukker

4 hakkede hvitløksfedd

1 cm revet ingefær

1 1/2 dl soyasaus

1/2 hakket rød chili

  • kok opp hvitvin og sukker  avkjøl
  • tilsett limesaft soyasaus hvitløk ingefær og chili
  • kjør gjerne marinaden i kjøkkenmaskinen og hell den over laksestykkene sett i kjøleskap i 2-3 timer
  • stykkene kan tres på spyd eller stekes som filet enten på på panne grill eller i ovn i ovn stekes de på 200oC i ca 7 minutter
  • hell litt av marinaden over laksestykkene før servering marinaden kan kokes inn til saus 

4 posjoner/20 minutter etter marinering/ lett å lage

den asiatiskinspirerte retten får du god laksesmak

kombinert med alt det gode fra sausen:

salt og soya god friskhet og

litt varme krydder fra chili og ingefær

smaker godt med tørr riseling

til fisk og skalldyr eller eplemost av carol-eple

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

mai 2024
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.