Loading...
X

brownies-krevende

640 g sukker

320 g smør,
romtemperert

360 g egg

200 g hvetemel

200 g mandel i skiver

30 g bakepulver

50 g kakao Valrhona

150 g Valrhona-sjokolade
til pensling

  • Rør smør og sukker
    luftig ca 5 minutter
    i en eltemaskin

     
  • rør inn et egg om gangen
    på lav hastighet

     
  • tilsett resten av ingrediensene
    og elt i 6 minutter

     
  • hell i dyp form 20×30 cm
    med bakepapir i bunnen

     
  • bak på 180oC
    i ca 50 minutter

     
  • avkjøl
     
  • skjær sjokoladen
    i stykker
    smelt den i vannbad

     
  • pensle den smeltede
    sjokoladen på kaken

     
  • avkjøl
     
  • skjær opp i stykker

16 brownies/  2,5 timer / litt krevende

denne opprinnelige amerikanske
sjokoladedesserten er deilig
til en kopp kaffe
en brownie trives godt 
i selskap med en kule vaniljeis  

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

mai 2024
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.