Loading...
X

sitron-og-pepperspaetzler

140 g mel

1/2 ts bakepulver

1 ts salt

2 egg

3 ss vann

2 ss olivenolje

1 smørklatt

3 hvitløksfedd
skrelt og finhakket

revet skal av en sitron

2 ss presset sitronsaft

1 ts nymalt sort pepper

  • bland sammen mel bakepulver
    og salt
  • rør i egget
  • og tilsett vann
  • til en tykk røre
     
  • press røra gjennom
    en hulsleiv med
    store hull og
    opp i en kjele
    med kokende vann

     
  • du skal få uregelmessige
    små melboller

     
  • ta ut spaetzlene
  • etter om lag 3 minutter
  • når de flyter opp
    til overflaten

     
  • og la dem renne av seg
    på kjøkkenpapir

     
  • varm opp en stekepanne
    med olje og smør og stek hvitløk
    og sitronskall

     
  • ha i spaetzlene
    stek dem gyldene

     
  • og tilsett sitronsaft og pepper

6-8 posjoner

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

mai 2024
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.