sitron-og-pepperspaetzler
16. november 2014
140 g mel
1/2 ts bakepulver
1 ts salt
2 egg
3 ss vann
2 ss olivenolje
1 smørklatt
	3 hvitløksfedd
	skrelt og finhakket 
revet skal av en sitron
2 ss presset sitronsaft
1 ts nymalt sort pepper
- 
		bland sammen mel bakepulver
og salt - rør i egget
 - og tilsett vann
 - 
		til en tykk røre 
 - 
		press røra gjennom
en hulsleiv med
store hull og
opp i en kjele
med kokende vann
 - 
		du skal få uregelmessige
små melboller
 - ta ut spaetzlene
 - etter om lag 3 minutter
 - 
		når de flyter opp
til overflaten
 - 
		og la dem renne av seg
på kjøkkenpapir
 - 
		varm opp en stekepanne
med olje og smør og stek hvitløk
og sitronskall
 - 
		ha i spaetzlene
stek dem gyldene
 - og tilsett sitronsaft og pepper
 
6-8 posjoner
			
Siste kommentarer