Loading...
X

gronn-ris

2 jalapenopeppere

1 ss smør

1 ss solsikkeolje

1/2 mellomstor løk skrelt og finhakket

400 g langkornet ris

1 grønn utkjernet og delt i skiver

1 stor bundt koriander

3 hvitløksfeed skrelt og skåret i skiver

7 dl hønsekraft

salt

og pepper

etter smak

 

tilbehør

limebåter

 

  • tørrstek jalapenoene i en comal
    eller tørr støpejernspanne
    på kokeplata
  • fjern frø og hinner
  • og sett til side
  • varm opp olje og smør i pannen
  • og stek løken i et par minutter
  • ha i risen og stek den i 2 minutter
  • til den får litt farge
  • ha jalapeno grønn paprika
  • koriander hvitløk og
  • en tredel av kraften
  • i en hurtigmikser
  • og kjør til en glatt masse
  • hell denne opp i risen
  • og la det småkoke under omrøring
  • til væsken er trukket inn
  • ikke kikk eller rør
  • server med limebåter til

6 posjoner

 

 

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

mai 2024
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.