Ingrediens: blåbær

baersaus-kokt

suppe-blabaer

suppen kan serveres kald eller varm som dessert • blåbærene kan gjerne erstattes med blokkebær eller en blanding av begge slag • litt hel kanel i suppen gir også god smak

sorbet-blabaer

Sorbet er mer forfriskende en vanlig iskrem den er heller ikke så kaloririk på varme sommerdager er det svalende med en bærsorbet med smak av skog og mark vi kan lage sorbet av ferske eller frossene bær av syltetøy eller saft vin likør eller konjakk kan tilsettes for smakens skyld iblandt tilsettes også litt fløte har vi en sorbetmaskin får sorbeten en jevnere konsistens som regel tilsetter vi stivpiskede eggehviter for å få en bedre konsistens men det er ikke helt nødvendig med eggehviter

muffins-blabaer

Bedre muffins cupcake

baersaus-ra-baer

serveres til puddinger fløterand fromasjer og is vaniljesaus

baersaus-kokt

baersaus-vilt-blabaer

Bærsaus • serveres til puddinger fløterand fromasjer og is

baersaus-2

grot-blabaer-finsk

baersaus

chutney-blabaer

Loading...
X