Loading...
X

chutney-blabaer

chutney-blabaer
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Print Recipe
chutney-blabaer
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Print Recipe
Ingredienser
Porsjoner:
Enheter:
Instructions
  1. alt blandet og koker til blandingen tykner - minst 1/2 time
  2. • rør så det ikke svir seg
  3. • hell på små glass som lukkes straks
  4. • chutneyen passer til alle slags kjøttretter
Recipe Notes

bæreddik er enkelt å lage

og med et skjønsomt utvalg av slike slike eddiker

kan vi sette en ekstra spiss på maten
• hovedingrediensene i bæreddik er
• bær eller blomster
• og hvitvinseddik
• forskjellige krydder kan tilsettes
• bruk samme mengde bær som vineddik
• til 3 dl bær brukes 3 dl hvitvinseddik
• eplecider kan også brukes
• la flasken stå ca en måned i et lyst og solrikt vindu
• sil bærene fra og og oppbevar eddiken kjørlig på tett flaske
• det går ann å beholde bærene på flasken

kjøtt blir mørt og velsmakende i marinader av bæreddik

råvarenes nyanser fremheves av bæreddiken og
1. kjøtt
2. fisk
3. sjy
4. saus
5. dressinger

får en ekstra god smak

Del denne oppskriften
 

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

mai 2024
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.