Loading...
X

pudding-alexsandra

pudding-alexsandra
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Print Recipe
pudding-alexsandra
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Print Recipe
Ingredienser
Porsjoner:
Enheter:
Instructions
  1. • legg gelantin 10 minutter i blødt i kaldt vann
  2. • visp eggeplommer sukker og vaniljesukker til det er luftig
  3. • pisk kremfløten
  4. • kryst vannet av gelantinen og løs den opp i 1/4 av det kokende vannet
  5. • avkjøl den noe
  6. • bland rom i eggedosisen og tilsett gelantin i tynn stråle under god omrøring
  7. • rør inn kremen og hell puddingen når den er stiv
  8. • server puddingen med en god bærsaus eller
  9. • med rød saus av bringebær- eller tyttebærsaft
Recipe Notes

Et alternativ
• har vi sirop i hiset av bringebær eller tyttebær
• så kan romen med fordel byttes ut med ca 1 1/2 dl "sirop"
• ta bare halve mengden med sukker
• slå litt sirop over ved servering
• dette er en selskapspudding fra Schønberg Erkens tid

bedre suppe

Del denne oppskriften
 

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

mai 2024
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.