Loading...
X

tips-mandler

 

Mandler – skålding

Skallet på mandler har en litt bitter bismak. Skålder du mandlene, får du en søt og marsipanaktig smak.


Tips:

Slik fjerner du skallet på mandlene enkelt og effektivt: Kok opp en liten kjele med vann. Ta kjelen av platen og ha mandlene i den varme vannet. La mandlene ligge i 10-15 min, eller til skallet har løsnet og det går lett å smette mandlene ut av skallet. Tørk mandlene med et kjøkkenhånkle.

NB! Ikke la vannet koke med mandlene i – det gir lett misfarging og en litt seig konsistens på mandlene.

Hvis du vil oppbevare skåldede mandler er det lurt å lufttørre dem i 1 dag. Ha dem så i en tettsluttet boks. Pass på at mandlene er helt tørre før du har dem i boksen, ellers mugner de lett.

 

 

 

 

 

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

mai 2024
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.