pudding-alexsandra
23. november 2014
        Ingredienser    
                - 1 dl sukker
 - 2 stk eggeplommer
 - 1 dl saft
 - 1 ts vaniljesukker
 - 5 dl kremfløte
 - 6 plater gelantin
 - 1/2 dl rom eller bærsaft
 
        
    Porsjoner: 
    
                
        
    Enheter:
    
        
        Instructions    
                - • legg gelantin 10 minutter i blødt i kaldt vann
 - • visp eggeplommer sukker og vaniljesukker til det er luftig
 - • pisk kremfløten
 - • kryst vannet av gelantinen og løs den opp i 1/4 av det kokende vannet
 - • avkjøl den noe
 - • bland rom i eggedosisen og tilsett gelantin i tynn stråle under god omrøring
 - • rør inn kremen og hell puddingen når den er stiv
 - • server puddingen med en god bærsaus eller
 - • med rød saus av bringebær- eller tyttebærsaft
 
        Recipe Notes    
                Et alternativ
• har vi sirop i hiset av bringebær eller tyttebær
• så kan romen med fordel byttes ut med ca 1 1/2 dl "sirop"
• ta bare halve mengden med sukker
• slå litt sirop over ved servering
• dette er en selskapspudding fra Schønberg Erkens tid
bedre suppe
        Del denne oppskriften    
                
			
Siste kommentarer