Loading...
X

melk-moltebaer

melk-moltebaer
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Print Recipe
melk-moltebaer
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Print Recipe
Ingredienser
Porsjoner:
Enheter:
Instructions
  1. fløtemelk like deler fløte og melk • kok bær og vann og gni massen gjennom en sil • bærrestene tilsettes 1 1/2 - 2 dl vann • kok opp på nytt og sil på nytt • dette gir ca 6 dl moltesaft • avkjøl saften bland fløtemelk i forholdet 2 deler fløtemelk 3 deler moltesaft
Recipe Notes

dette er virkelig en velsmakene rett
• den som ikke setter pris på steinene i molter vil i særlig kunne glede seg over denne utgaven av moltekrem
• biskop gunnerus omtaler moltebærmelk som en yndet dessert i nord norge
• ut fra hans beskrivelse er denne oppskriften kommet til

bedre suppe

Del denne oppskriften
 

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

mai 2024
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.