kanelsnurr
9. november 2014
- Aperture: ƒ/2.8
 - Credit: ODD LIE
 - Camera: NIKON D800E
 - Copyright: ODD LIE oldelphi.com h
 - Focal length: 70mm
 - ISO: 250
 - Shutter speed: 1/60s
 
        Instructions    
                
        det tørre    
                - bland det det tørre først Dvs gjær sukker og kardemumme
 
        det våte    
                - bland fingervarm inn melk og smør med det tørre
 - Bland inn melet
 
        bland og elt    
                - bland alt sammen og få en sammenhengende deig
 
        heving    
                - Sett til heving i ca 45 minutter på lunt sted
 
        i ovn    
                - settes inn i midten av ovnen 200 grader C over og undervarme i 15 - 20 minutter kan lages med varmluft også
 
        Recipe Notes    
                Brukt bollediig
        Del denne oppskriften    
                
			
        








Siste kommentarer