Loading...
X

grot-tyttebaer-rug

grot-tyttebaer-rug
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Print Recipe
grot-tyttebaer-rug
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Print Recipe
Ingredienser
Porsjoner:
Enheter:
Instructions
  1. • bland bær vann og sukker i en kasserolle og la det koke opp • lag jevning av rugmelet og litt kaldt vann • rør inn jevningen i bærmassen • og la grøtenkoke ca 10 minutter • avkjøles • serveres med melk til
Recipe Notes

i gamle dager var dette en måte å oppbevare tyttebær på
• da lagde de den uten sukker
• tyttebærgrøt kunne holde seg flere måneder når den sto kaldt
• blåbærgrøt kunne lages på samme måte
• blåbær har lettere for og mugne
• derfor ble det gjerne strødd et lag med knuste tyttebær på grøten før den ble satt bort

bedre grøt

Del denne oppskriften
 

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

mai 2024
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.