baersaus-tjinuski
25. november 2014
        Ingredienser    
                - 1 1/4 dl sukker
 - 1 ts vaniljesukker
 - 2 dl kremfløte
 - 50 g smør
 - 1/2 dl sirup
 - 1/2 ts ingefær malt
 - 1/2 ts vaniljesukker
 
        
    Porsjoner: 
    
                
        
    Enheter:
    
        
        Instructions    
                - • bland fløte sukker og sirup i en kjele
 - • kok blandingen til den tykner litt
 - • tilsett ingefær og vaniljesukker
 - • rør inn smøret litt om gangen
 - • server sausen varm til bærene
 
        Recipe Notes    
                vaniljesaus
• vaniljesaus serveres til:
gele
friske eller frossene bær
kompott
fruktgrøt
kaker
paier
Krem
•krem serveres til:
friske eller frossene bær
kompott
fruktgrøt
kaker
paier
• gele
Bedre bærsaus
        Del denne oppskriften    
                
			
Siste kommentarer