Loading...
X

baersaus-ra-baer

baersaus-ra-baer
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Print Recipe
serveres til puddinger fløterand fromasjer og is vaniljesaus
baersaus-ra-baer
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Print Recipe
serveres til puddinger fløterand fromasjer og is vaniljesaus
Ingredienser
Porsjoner:
Enheter:
Instructions
  1. kok opp vann og sukker til sukkeret er oppløst
  2. avkjøl laken
  3. kjør bærene i en foodprosessor
  4. til den er jevn
  5. spe med kald sukkerlake til konsistensen blir passe
  6. Bærsaus
Recipe Notes

vaniljesaus serveres til:
gele
friske eller frossene bær
kompott
fruktgrøt
kaker
paier
Krem

•krem serveres til:

friske eller frossene bær
kompott
fruktgrøt
kaker
paier

gele
Bedre bærsaus

Del denne oppskriften
 

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

mars 2025
M T O T F L S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.