baersaus-bringebaer
25. november 2014
        Ingredienser    
                - 1/2 liter bringebær
 - 3 dl kraft eller buljong
 - 2 ss smør
 - 1 stk sjalottløk
 - 2 ss bringebæreddik ca
 - 1 klype salt etter smak
 - 1 klype pepper etter smak
 
        
    Porsjoner: 
    
                
        
    Enheter:
    
        
        Instructions    
                - • finhakk løken og fres den blank i halvparten av smøret
 - • tilsett kraften og la skyen småkoke ca 5 minutter
 - • eller til løken er myk
 - • tilsett eddik og halvparten av bringebærene
 - • kok sausen vidre ca 10 minutter
 - • kjør sausen i foodprosessor
 - • varm sausen til kokepunktet tilsett resten av smøret og bringebærene
 - • server sausen rykende varm feks til kylling eller rådyrstek
 
        Recipe Notes    
                vaniljesaus
• vaniljesaus serveres til:
gele
friske eller frossene bær
kompott
fruktgrøt
kaker
paier
Krem
•krem serveres til:
friske eller frossene bær
kompott
fruktgrøt
kaker
paier
• gele
Bedre bærsaus
        Del denne oppskriften    
                
			
Siste kommentarer