Loading...
X

havabbor

125 g usaltet smør
+ ekstra til steking

revet skall av en sitron

1 ss frisk timian hakket

8 havabbor
eller 4 hele fisker
renset
du kan også
bruke andre typer
hvitfisk med fast kjøtt

presset saft av 1/2 sitron

1 hvitløksfedd

oliven
eller jordnøttolje

  • ha smør revet sitronskall timian
    og litt salt og svart pepper
    i en bolle
  • og mos til alle smaksstoffene
    er godt blandet med smøret
  • sett til side så smakene kan modne
  • smelt i mellomtia en smørklatt sammen
  • med oljen over middels varme
  • og stek fiskefillene til de er lyst nøttebrune
     
  • anrett fisken på posjonstallerkener
    og legg en raus klatt kryddersmør
    på hvert fiskestykke

     
  • server med stekte småpoteter og salat til

Etter vår mening finnes det ikke bedre mat
en fersk fisk som syder av sjøsmak 
denne oppskriften er sikkelig lettvint
og rask
hvis du bruker hel fisk
så gni litt smør i bukhulen
før du steker den

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

mai 2024
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.