havabbor
16. november 2014
	125 g usaltet smør
	+ ekstra til steking 
revet skall av en sitron
1 ss frisk timian hakket
	8 havabbor
	eller 4 hele fisker
	renset
	du kan også
	bruke andre typer
	hvitfisk med fast kjøtt 
presset saft av 1/2 sitron
1 hvitløksfedd
	oliven
	eller jordnøttolje
- 
		ha smør revet sitronskall timian
og litt salt og svart pepper
i en bolle - 
		og mos til alle smaksstoffene
er godt blandet med smøret - sett til side så smakene kan modne
 - smelt i mellomtia en smørklatt sammen
 - med oljen over middels varme
 - 
		og stek fiskefillene til de er lyst nøttebrune 
 - 
		anrett fisken på posjonstallerkener
og legg en raus klatt kryddersmør
på hvert fiskestykke
 - server med stekte småpoteter og salat til
 
	Etter vår mening finnes det ikke bedre mat
	en fersk fisk som syder av sjøsmak 
	denne oppskriften er sikkelig lettvint
	og rask
	hvis du bruker hel fisk
	så gni litt smør i bukhulen
	før du steker den
			
Siste kommentarer