Loading...
X

mokkasaus

1 1/2 varm sterk kaffe

4 ts sukker

1/2 ts vaniljesukker

2 eggeplommer

1 dl fløte

2 ss mørk rom

1 ts arrowrot (valgfritt)

1 ss melk (valgfritt)

  • bland sukker og vaniljesukker
  • i den varme kaffen
  • slik at det løser seg opp
  • la blandingen bli avkjølt
  • visp eggeplummene i en bolle
  • tilsett kaffeblandingen
  • la det koke forsiktig
  • over vannbad
  • visp hele tiden
  • rør inn fløten
  • la det koke i 1 til 2 minutter
  • fremdeles over vannbad
  • vil du haen tykkere saus
  • jevner du den med arrowroot
  • utrørt i melk
  • bland i rom og
  • server med det samme
  • smaker godt med vaniljeis eller parfait
  • 4 posjoner
  • dessert

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

mai 2024
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.