Loading...
X

lavendelsaus

55 g friske lavendellblomster
eller 30 g tørkede
ikke parfymerte

4 1/4 dl hvit dessertvin
chateau septy eller lignende

100 g sukker

saften av 1 appelsin

1 ts vaniljesukker

  • Legg lavendellblomstene i en gryte
    av glass eller emalje (ikke metal)
  • tilsett  vinen
  • varm det forsiktig opp
  • til vinen er håndvarm
  • ta den av platen
  • la den stå og trekke i ca 10 minutter
  • sil fra blomstene og
  • hell vinen tilbake i gryten
  • rør inn sukkeret og
  • pass på at det løser seg ordentlig opp
  • la vinen småkoke i nonen minutter
  • tilsett tilsett appelsinsaft og vaniljesukker
  • den aromatiske sausen passer til for
  • eksempel frisk frukt med vaniljeis

4 posjoner

dessert

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

mai 2024
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.